Program for Folkemødet i Silkeborg 2019

Lørdag den 21. september, Bindslevs Plads Silkeborg

 Se programmet for lørdag den 21. september 2019

Fælles morgensang 

I 50 år har Silkeborg Højskole bidraget til den danske sangskat. Vi vil synge sange fra Højskolesangbogen og Silkeborg Højskoles egne sange.

Arrangør: Silkeborg Højskole

Sted: Campushuset, Campusscenen

Et ønske om at oplyse om hvordan det er at være sårbar ung i Silkeborg/Danmark. Hvad det gør at møde andre unge og blive inkluderet i et forum, der ligger uden for det kommunale. 

Arrangør: Frivilligcenter Silkeborg og Ungestrategiudvalget

Sted: Biblioteket, Orange scene


Hvor kommer pengene fra….?
Der er ingen, der er i tvivl om, at penge er en forudsætning for, at få sat noget i gang og for at holde noget i gang.

Silkeborgs identitet som Outdoor Hovedstad eller som et smukt og godt sted at bo, skabes ikke uden at der investeres midler – penge, tid og øvrige ressourcer.

Men hvor kommer pengene egentlig fra…? - hvor tjenes de….?

Hvordan kommer der penge i kassen til sport og kultur, og alt det andet vi alle sammen nyder godt af ..?

Har man som virksomhed eller andre, en forpligtelse til at ”være med” udover det der betales i skat…?

Disse spørgsmål kan du få besvaret, og være med til at udfordre, når lokale kultur – og erhvervsfolk diskuterer hvordan der tjenes og skaffes penge til alt det vi gerne vil.

Arrangør: Dansk Industri

Sted: Campushuset, Campusscenen

”Danmarks bedste Nærdemokrati” – kan det blive endnu bedre?

I Silkeborg bryster vi os af Danmarks bedste nærdemokrati - og vi vil gerne gøre det endnu bedre. Nøglepersoner fra lokalråd, foreningsliv og interesseorganisation fortæller om deres bidrag til det lokale demokrati.

Anne Tortzen, ekspert i demokrati og borgerinddragelse tegner det store billede: Hvor bevæger demokratiet sig hen? Kom og giv dit bidrag til en dialog om, hvordan vi bedst udvikler vores nærdemokrati.

Arrangør: Nærdemokratiudvalget

Sted: Campushuset, Salonen

Bæredygtighed er den nye identitet. Vi går fra et forbrugssamfund til et samfund, som skal være mere i balance. Der vil være et oplæg ved Maria Frederiksen fra Hjerterum og en open space proces omkring en ny bæredygtig identitet.

Arrangør: Omstilling Silkeborg

Sted: Silkeborg Bibliotek, Makerspace

The Freedom Singers er historiens helt store vingesus - de spillede en helt central rolle under den amerikanske borgerretskamp og tilhørte inderkredsen omkring Martin Luther King. De sang fra podiet på Capitol Hill i marts 1963 lige inden Martin Luther King holdt sin berømte tale hvor han proklamerede 'I have a dream'. De var i Selma under den store march i 1965.

Besøget af The Freedom Singers præsenteres af Silkeborg Højskole, og markerer 175-års jubilæet for den danske folkehøjskole og dens internationale betydning.

Få ved at The Freedom Singers udsprang fra Highlander Folk School i Tennessee - en amerikansk folkehøjskole oprettet efter dansk forbillede. Highlander var arnested for den spirende borgerretsbevægelse i USA. Her kom Martin Luther King, Rosa Parks, John Lewis m.fl. - og dermed er The Freedom Singers også historien om hvordan den danske tradition for uformelle og ligeværdige møder var afgørende for en verdenshistoriens helt store fortællinger. The Freedom Singers introduceres af Thorbjørn Carl Hjalager der besøgte Highlander i 2017, fik kontakt til The Freedom Singers, og fik bekræftet historien om den danske folkehøjskoles uvurderlige betydning for den amerikanske borgerretskamp.

The Freedom Singers, The March on Washington for jobs and freedom, Capitol Hill 1963.

Links med The Freedom Singers:

Arrangør: Silkeborg Højskole

Sted: Den Kreative Skole, foyeren

Få en guidet mindfulness meditation i skoven. Derefter går turen videre på vandet i kajak, hvor du vil få diverse sanseøvelser.

Turen er for alle, uanset om du aldrig har siddet i en kajak eller prøvet mindfulness før.

Bemærk max 8 deltagere pr. tur, derfor begrænsede pladser.

Arrangør: Lene Bach Pedersen og Frank Bornakke

Sted: Bindslevs Plads, Mødestedet på Bindslevs Plads foran FabLab. Vi følges til Odden.

 

 

 

 

Vi vil lave en samtalebod, og vi håber, at vi kan få lavet en skive, der kan skydes på, og så falder der informationer eller pastiller ned.

Arrangør: Kræftens Bekæmpelse

Sted: Bindslevs Plads

Kunstfotos der fortæller en række personlige beretninger om livet som flygtning i Danmark, og hvilken identitet man føler, man har. Historierne er personlige beretninger fra borgere, som statistik repræsenterer de 161.100 flygtninge, der er kommet til Danmark siden 1956 fra i alt 29 forskellige lande.

Arrangør: Silkeborg Bad

Sted: Medborgerhuset, Sal A

Få en smag på mangfoldigheden, mad fra andre himmelstrøg. Skal vi fortsat have grønne områder? Mangfoldighed er også bløde trafikanter.

Arrangør: Alderslyst Søholt Lokalråd

Sted: Medborgerhuset, Sal A

Ansigtsmaling ved cirkusvognen

Arrangør: Kultur- og Borgerserviceafdelingen

Sted: Theodoras Have

De 3 boligorganisationer i Silkeborg Kommune - Arbejdernes Byggeforening, AAB Silkeborg og Silkeborg Boligselskab ønsker at indgå i dialog med borgerne omkring identiteten for fremtidens boliger i Silkeborg.

Arrangør: Arbejdernes Byggeforening, AAB Silkeborg og Silkeborg Boligselskab

Sted: Medborgerhuset, Sal A

Fælles leg eksempelvis stafetløb og katten efter musen og naturoplevelser (se på dyr med forstørrelsesglas). Bage snobrød over bål i bålfad.

Arrangør: Red barnet, Lokalforening.

Sted: Bindslevs Plads

"Et godt sted at mødes" Café Bindslev, i Medborgerhuset, åbner dørene fredag og lørdag. Her venter jer gode smagsoplevelser, når forpagter Kristian Bornemann står i køkkenet. I anledningen af Folkemødet kan I nyde maden både ude og inde.

Arrangør: Cafe Bindslev

Sted: Medborgerhuset og Bindslevs Plads

Vi vil udbrede kendskabet til veteraners identitet. Veteranerne har været udesendt af Danmark til internationale missioner.

Arrangør: Veterancafe Silkeborg og Politiets Blå Baretter

Sted: Medborgerhuset, Sal A

Vores event handler om åbenhed. Den handler om at mødes, tale sammen og på den måde skabe synergi og synliggørelse af, hvordan et liv som udsat borger kan se ud. Vi vil gerne sætte fokus på, at man skal behandle forskelligt for at kunne behandle ens.

Vi ved det giver kræfter og energi at give noget til andre. Vi ved også, at det giver kræfter, at mødes med andre og samarbejde med andre.

Identitet er jo et stort begreb og består af mange elementer og delelementer. I ”Stemmer På Tværs” mærker vi god energi og en positiv identitetsudvikling igennem fællesskabet.

Vi mener, at vores event giver mulighed for, at alle byens borgere kan deltage. Både udendørs til en snak og til vores tidsbestemte program med fortælling og dialog omkring misbrug og udsathed.

Arrangør: Stemmer på tværs.

Sted: Bindslevs Plads

Kom og tal med lokale byrådsmedlemmer i SF's Silkeborgs pavillion på Bindslevs Plads.

Arrangør: SF - Silkeborg

Sted: Bindslevs Plads, pavillon

Et netværk af offentlige og foreninger i cilvilsamfundet der står sammen om at vise Silkeborg, hvad vi kan tilbyde borgere med sygdom og misbrug samt deres pårørende.

Arrangør: Sind, Sind Pårørenderådgivning.

Sted: Medborgerhuset, Sal A

KFUM-spejderne og KK44 skoletjenesten viser på standen eksempler på, hvordan børn og unge kan arbejde med FN´s verdensmål om klima og miljø.

Spejderne har søsat projektet ”Håb til handling” med mange aktivitetsideer og et samarbejde med spejderne i Uganda.

KK44 har sammen med Naturcenter AQUA lavet to skoleforløb om klima/miljø udfordringen.

På standen kan børn deltage i 3 aktiviteter; et mini-klima-løb, en snitte-lege aktivitet og klimavenlig-madlavning med larver over bål. Aktiviteterne passer til børn i 8 -12 års alderen, men mindre børn kan sagtens deltage sammen med en voksen.

De børn der gennemfører alle 3 aktiviteter (tager ca. en time i alt) får udleveret spejdernes flotte ”Håb til handling mærke”

Arrangør: KFUM-spejderne og KK44 skoletjenesten

Sted: Bindslevs Plads

Eventet handler om, hvordan vi som enkeltpersoner, lokalområder og kommune kan støtte op om borgere med demens, for at fastholde deres integritet og identitet så langt hen i sygdommen som muligt.

Eventet ønsker at rekruttere demensvenner, demensvenlige foreninger, demensvenlig erhverv og demensvenlige kulturelle tilbud til borgere i lokalområderne. Man kan blive demensven og få en demensven.

Vi vil give eksempler og ideer til teknologier, aktiviteter og relationelle måder, hvorpå man kan understøtte identitet og livskvalitet for mennesker med demens. Man kan også afprøve udvalgte teknologier.

Arrangør: Pia Østergaard og Mette Sangild Langdahl

Sted: Biblioteket, Slangebordet

Forebyggelsesafdelingen i Silkeborg vil gerne i dialog med kommunens borgere med hovedoverskriften: Tryghed - herunder indbrudssikring, tryghedsvandringer og samarbejde med foreninger, klubber og forretninger i kommunen.

Arrangør: Vestjyllands Politi

Sted: Bindslevs Plads

Eva Bergmann/Art2be tilbyder et slags sensorium, hvor folk kan opleve dybere lag af deres egen identitet, som kan bidrage med at give mere ro, mindre stress, mere overblik, overskud, kreativitet, glæde og alt muligt andet godt. Alle kan komme og blive inspireret til at finde måder til at opleve deres sande identitet bagom al ydre identitet.
 
Kom ind og vær med til spændende samtale saloner/workshops,  spændende ting folk kan prøve både som kunstudøvere, og ved at få en prøvesmag på nogle af de behandlinger, jeg giver, som giver folk en dybere oplevelse af hvem de egentlig er.
 
Eva Bergmann viser også en dokumentar film af David Lynch '‘Meditation Creativity Peace’' - Hemmeligheden bag David Lynch’s legendariske kreativitet 2 gange i Campushuset, Salonen.
 
Alle unge som gamle, stærke som svage, erhvervsdrivende, forretningsfolk, studerende, pensionister, ja alle har uendelige ressourcer vi ikke bruger. Psykologer siger vi bare bruger 5-10% af vores mentale potentiale og hjerne. Hvad ville der ske hvis vi brugte mere af os selv?

 

Arrangør: Art2be v. Eva Bergmann

Sted: Biblioteket, Avishjørnet

Kostume og identitetsleg ved cirkusvognen

Arrangør: Kultur- og Borgerserviceafdelingen

Sted: Theodoras Have

Vi vil lave en samtalebod, og vi håber, at vi kan få lavet en skive, der kan skydes på og så falder der informationer eller pastiller ned.

Arrangør: Kræftens Bekæmpelse

Sted: Bindslevs Plads

Silkeborgs hyggelige mexicanske spisested byder på masser af spændende retter, eksotiske drikkevarer og ikke mindst hyggelige omgivelser, der danner rammerne for en perfekt oplevelse. Så besøg La Casitas streetfood på Folkemødet i Silkeborg og få en bid af Mexico.

Arrangør: La Casita

Sted: Bindslevs Plads

Dialog med borgere om hvad LAFS kan tilbyde medlemmerne, og hvordan vi som samlet forening kan være med til at præge/påvirke den politiske dagsorden. Bl.a. er vi med i samarbejdet "Værdig reform" og forsøger at påvirke politikerne ift. evaluering af reformen fra 2013.

Arrangør: Landsforeningen af fleks- og skånejobbere (LAFS)

Sted: Bindslevs Plads

Lav dit eget Folkemødebadge

Arrangør: Kultur- og Borgerserviceafdelingen

Sted: Theodoras Have

En gruppe unge fra Lupinvej og Resedavej har forinden Folkemødet deltaget i projektet Unge Stemmer 2. Projektet kulminerer med en udstilling, hvor publikum gennem foto og lyd bliver præsenteret for et udsnit af forskellige beboere/medarbejdere fra boligområdet og deres livshistorier. Det er selvfølgelig de unge, der står for at lave produkterne til udstillingen.

Arrangør: Helhedsplanen, Ungekulturhuset og Silkeborg Bibliotek

Sted: Ungekulturhuset

LIVSSAMTALER går i sin enkelthed ud på at sætte rammen for og optage menneskers samtaler om hverdagens højde- og lavpunkter.

Arrangør: Silkeborg Bibliotekerne

Sted: Biblioteket, Medieboksen

Vi er et samvær-og aktivitetstilbud med fokus på kunst. Vi arbejder med tegning, maleri, grafik, tekstil og keramik med det mål at fremme vores borgers samfundsdeltagelse gennem kunsten, så den enkeltes unikke udtryk har værdi i egen og andres øjne. Vi arbejder aktivt på at vores kunst er synlig og tilgængelig for en bredere offentlighed og anerkendes som et positivt bidrag til samfundet.

Arrangør: Lysbrokunst

Sted: Biblioteket, Området bag Makerspace-scenen

 

Midtjyllands Avis er til stede under Folkemødet. Kom og mød Midtjyllands Avis.

Arrangør: Midtjyllands Avis

Sted: Campushuset, Elevatorhjørnet

Plancher om natur og biodiversitet.

Arrangør: Natur og Miljø, Silkeborg Kommune

Sted: Biblioteket, biblioteksindgangen

Hvad er outdoor for den enkelte i vores kommune? Er det fx mountainbike og løb i skovene, de fleste tænker på, når vi siger outdoor? Det kan også være de mere rolige aktiviteter som gåture og udsigtspunkter i skoven. Eller måske noget helt tredje? Fotoudstillingen er resultatet af Silkeborgs outdoor fotokonkurrence.

Arrangør: Outdoorsekretariatet

Sted: Biblioteket

Vi er en flok unge, amtitiøse JCI'er fra Silkeborg.

JCI er et udviklingsnetværk for fremtidens ledere og nutidens talenter.

Vi er i gang med et fedt lokalt projekt for hele Silkeborg, hvor vi gerne vil høre DIN MENING!

Arrangør: Junior Chamber Silkeborg

Sted: Medborgerhuset, Sal A

På Folkemødet stiller Silkeborg Arkiv skarpt på den lokale historie og den lokale identitet. Silkeborg rummer et væld af spændende historie, og det er svært at forestille sig, at det ikke skulle spille en rolle i vores lokale identitet og selvforståelse. Når vi taler lokal identitet, kommer vi med andre ord ikke udenom lokalhistorien.

Arrangør: Silkeborg Arkiv

Sted: Biblioteket, Arkivet

Spejder er ikke noget, man går til, det er det, man er! Silkeborg huser fortsat Danmarks ældste fungerende spejdergruppe. Besøg standen og følg med på vores historiske vandretur i gaderne omkring Bindslevs Plads, hvor de første spejdere i byen holdt deres patruljemøder.

Arrangør: Anders Hessel

Sted: Biblioteket, ved søjlen indenfor indgangen.

En stand hvor repræsentanter fra foreningen fortæller om vores virke og besvarer spørgsmål.


Arrangør: Skøn på Silkeborg

Sted: Campushuset, det åbne område overfor studierummet 

Skolens venner er frivillige, der giver en hånd med i skolen. De frivillige er et nødvendigt krydderi i skolerne. Mød og få en snak med frivillige skolevenner i Silkeborg. Hør om glæden ved samværet  med børn og unge og om hvilken positiv forskel samværet har for børn og unge.

Arrangør: Skolens Venner

Sted: Medborgerhuset, Sal A

Stedet hvor alle har mulighed for at tage ordet og komme med, hvad de har på hjertet.

Arrangør: Sind Silkeborg

Sted: Bindslevs Plads

Hvor meget madspild er der mon i Danmark og Silkeborg? Stop Madspild sætter ca. 50-60 grønne kasser op for at vise, hvor meget mad vi henter dagligt i Silkeborg. Hvis vi har overskudsmad, tager vi det med. 

Arrangør: Stop Madspild

Sted: Bindslevs Plads

Kom og deltag i aktiviteter, workshops, fællesskab, fællesspisning, debatter og hygge.

Arrangør: Ungestrategiudvalget

Sted: Bindslevs Plads, Ungecamp 

Woodys - en rullende kaffe- og Isbar.
Vi serverer lækker kaffe, gourmet is fra lokale Kastberg Is samt iskaffe, milkshakes, smoothie og søde sager.

Arrangør: Pelle Jensen

Sted: Bindslevs Plads

Zonta støtter og vil gerne vise nogle af alle de projekter, vi har støttet. Både lokalt, nationalt og internationalt. Zonta har 100 års jubilæum i år.

Arrangør: Zonta Silkeborg

Sted: Medborgerhuset, Sal A

Samtalesalon/workshop for folk med stress. Har du glemt dine egne indre ressourcer?

Arrangør: Art2be v/Eva Bergmann

Sted: Campushuset, Avishjørnet

Rampelys står bag musikken på scenen på Bindslevs Plads. Konferencier Jacob Meyland.

Arrangør: Præsenteres af Muffis

Sted: Bindslevs Plads

Opdag din by og dig selv, når Silkeborg Arkiv og Bibliotekerne indbyder til en anderledes byvandring på Bindslevs Plads, hvor vi spejler stedets historie i litteraturen.

Vi starter ved Bibliotekts pavillion og vender tilbage til samme sted klogere på, hvordan vi formes af historien, byen og den litteratur, vi læser.

Arrangør: Silkeborg Bibliotekerne og Silkeborg Arkiv

Sted: Bindslevs Plads

Fortællingerne er alle med baggrund i autentiske historier omkring et liv som afhængig af enten alkohol og/eller illegale stoffer. Der vil være masser af tid til spørgsmål og dialog.

Arrangør: Stemmer på Tværs

Sted: Bindslevs Plads, UngeCamp

Den nye regering har sat meget ambitiøse klimamål. Signe Munk, nyvalgt folketingsmedlem og klimaordfører for SF, vil komme ind på de nationale udfordringer. Hans Okholm, Formand for vej- og trafikudvalget og Signe Munk vil diskutere, hvad det vil betyde for vores hverdag. Hvordan skal vi leve her i Silkeborg Kommune, når vi skal leve op til klimamålene?

Arrangør: SF - Silkeborg

Sted: Biblioteket, Orange Scene

Slightly Stronger spiller.


Arrangør: Slightly Stronger 

Sted: Medborgerhuset, sal A

Bedsteforældrenes Klimaaktion er en temagruppe under +350 Klimabevægelsen i Danmark.

Vi er bekymrede for vore børnebørns fremtid og ser, at vi er nødt til at være med til at sikre den.

Kom og mød os til Folkemødet i Silkeborg og måske bliv lidt klogere på klimaet.


I kan finde os på pladsen om fredagen fra kl. 13-15 og om lørdagen fra 11-13.


Arrangør: Bedsteforældrenes Klimaaktion


Sted: Bindslevs Plads

Vi har fokus på emballage. Der er mulighed for at teste sig selv i forhold til at sortere emballage.

Vi medbringer eksempler på mere miljørigtig emballage – både den emballage en vare købes i og emballage, man som forbruger selv anvender, når man gemmer mad.

Vi håber på, at de besøgene kan hjælpe os med flere idéer til mere miljørigtig emballage.

Arrangør: Kvickly Silkeborgs Medlemsbestyrelse

Sted: Campushuset, Lounge i Campushuset

Hvordan skal Silkeborg Kommune udvikle sig i fremtiden? Hvad er en kommuneplan – og hvad betyder det for mig?

Vi inviterer til paneldebat med en række spændende profiler, som vil debattere bæredygtighed, erhvervsliv, livskvalitet, alternative bo-og leveformer, arkitektur og byggeri, kultur- og byliv og omegnsbyerne som en vigtig del af helheden.

Arrangør: Plan, Teknik og Miljøafdelingen, Silkeborg Kommune

Sted: Campushuset, Campusscenen

Cirkus Tværs - Forestilling

Arrangør: Kultur- og Borgerserviceafdelingen

Sted: Theodoras Have

Twin Peaks’ instruktør David Lynch er kendt som verdens mest kreative film og tv-instruktør. I denne dokumentar afslører han hemmeligheder bag sin legendariske kreativitet, og hvordan alle kan få adgang til en kilde til ubegrænset kreativitet i sig selv gennem en proces kaldet transcendering. Han vil også forklare, hvordan denne erfaring kan skabe en dybtgående forandring i hele samfundet. Dette er en fantastisk smuk og inspirerende indsigt i kreativitet.

Se mere om den på http://meditationcreativitypeace.dk

Filmen præsenteres af TM-lærer Eva Bergmann, som har arrangeret og været vært for David Lynch under to af hans besøg i Danmark.

Arrangør: Art2be

Sted: Campushuset, Salonen

Samtalesalon om verdens ældste sundhedssystem Ayurveda.

Arrangør: Art2be v. Eva Bergmann

Sted: Biblioteket, Avishjørnet

Rampelys står bag musikken på scenen på Bindslevs Plads. Konferencier Jacob Meyland.

Arrangør: Præsenteres af MusikRampen

Sted: Bindslevs Plads, Rampelysscenen

Den Sultne Løve v. Tommy Nielsen

Arrangør: Kultur- og Borgerserviceafdelingen

Sted: Theodoras Have

Paneldebat hvor borgere med levet erfaring giver svar i panelet i forhold til at leve med sårbarhed i form af psykisk/fysisk sygdom, misbrug samt rollen som pårørnde. Spørgsmålene kommer far salen og stilles i en styret ramme af udvalgte kendte profiler bla. Knud Aarup som formand i Bedre Psykiatri.

Arrangør: Bedre psykiatri, Stemmer på tværs, Lysbro Uddannelsescenter, Sundhedshuset, Silkeborg Kommune, Regionspsykiatrien Midt, Selvhjælp Silkeborg, Frivilligcenter Silkeborg, Frydenlund Aktivitetstilbud, Sind Ungdom, Zensitiv yoga, Sind Pårørenderådgivning.

Sted: Biblioteket, Makerspace

Spejder er ikke noget man går til, det er det, man er! Tag med på vores historiske vandretur i gaderne omkring Bindslevs Plads, hvor de første spejdere i byen holdt deres patruljemøder.

Arrangør: Anders Hessel

Sted: Bindslevs Plads, Mødestedet foran FabLab

Få en guidet mindfulness meditation i skoven. Derefter går turen videre på vandet i kajak, hvor du vil få diverse sanseøvelser.

Turen er for alle, uanset om du aldrig har siddet i en kajak eller prøvet mindfulness før.

Bemærk max 8 deltagere pr. tur, derfor begrænsede pladser.

Arrangør: Lene Bach Pedersen og Frank Bornakke

Sted: Bindslevs Plads, Mødestedet på Bindslevs Plads foran FabLab. Vi følges til Odden.

 

 

 

 

Mange ved forbløffende lidt om LGBT personer og vores liv. Derfor stiller frivillige fra foreningen sig op til Folkemødet og inviterer alle, der har lyst til at komme og få en interesseret og respektfuld samtale om, hvad det vil sige at være LGBT, og hvilke aktiviteter foreningen foretager sig.

Arrangør: LGBT Silkeborg

Sted: Medborgerhuset, Sal A

Opdag din by og dig selv, når Silkeborg Arkiv og Bibliotekerne indbyder til en anderledes byvandring på Bindslevs Plads, hvor spejler stedets historie i litteraturen.

Vi starter ved Bibliotekts pavillion og vender tilbage til samme sted klogere på hvordan vi formes af historien, byen og den litteratur, vi læser.

Arrangør: Silkeborg Bibliotekerne og Silkeborg Arkiv

Sted: Bindslevs Plads

Den grønne omstilling i Silkeborg midtby.

Arrangør: Silkeborg City Lokalråd.

Sted: Biblioteket, Orange scene

Oplæg ved projektleder Christian Lagoni. Findes der noget særligt Nordisk i litteratur, desing eller adfærd? Adskiller vi os fra andre Europæiske lande? Er du skandinav eller jyde, og kan man være begge dele? Vi vil synge Nordiske sange og udforme samtaler med deltagere.

Arrangør: Foreningen Norden

Sted: Biblioteket, Makerspace

Abdel Aziz Mahmoud er en af Danmarks mest markante og profilerede journalister. Ud over en lang karrierer på DR som bl.a. redaktør, tv-vært og radiovært, kan han også skrive forfatter op CV'et.

Kom og hør Abdels erfaringer med livet, identitet og det at være en del af en minoritet i Danmark.

Arrangør: Samskabelsesrådet

Sted: Campushuset, Campusscenen

Cirkus Tværs - Workshop

Arrangør: Kultur- og Borgerserviceafdelingen

Sted: Theodoras Have

Fortællingerne er alle med baggrund i autentiske historier omkring et liv som afhængig af enten alkohol og/eller illegale stoffer. Der vil være masser af tid til spørgsmål og dialog.

Arrangør: Stemmer på Tværs

Campushuset, Panorama 1. sal

Offentlig paneldebat om hvad outdoor betyder for Silkeborg Kommunes identitet, og hvordan det påvirker vores selvopfattelse.

I panelet sidder 3 fra Fotoklubben Silkeborg, samt 2 offentligt kendte personer.

Arrangør: Outdoorsekretariatet

Sted: Campushuset, Salonen

Rampelys står bag musikken på scenen på Bindslevs Plads. Konferencier Jacob Meyland.

Arrangør: Præsenteres af B’Sharp

Sted: Bindslevs Plads, Rampelysscenen.